Twirlteams

De twirlteams zijn al jaren onderdeel van Prins Hendrik. We treden veel op: op straat, tijdens uitvoeringen en natuurlijk tijdens wedstrijden. Deze worden op vele plekken in het land gehouden, en wij doen in verschillende disciplines mee!

We trainen in vijf verschillende groepen:

- Twirlteam Peewee (tot 9 jaar, onze jongste deelneemsters);

- Twirlteam Preteen (10 tot 12 jaar);

- Twirlteam Junior (13 tot 15 jaar);

- Twirlteam Senior A en Senior B (vanaf 16 jaar).

Binnen deze groepen hebben we solisten, duo's en grotere teams. Hieronder ziet u foto's van verschillende teams, die meedoen aan optredens en wedstrijden!

Trainingen

Met zo veel verschillende teams houden we natuurlijk verschillende trainingen, onder leiding van onze enthousiaste docentes. De indeling is als volgt:

- Twirlteam Peewee - vrijdag 17:00-18:00

- Twirlteam Preteen - vrijdag 17:00-18:30

- Twirlteam Junior - vrijdag 17:00- 18:30

- Twirlteam Senior B - vrijdag 18:30- 20:30

- Twirlteam Senior A - vrijdag 19:30- 21:30

Uitvoeringen

We doen veel mee aan uitvoeringen. Zo zijn we altijd aanwezig bij rondgangen van de vereniging: bijvoorbeeld als Prins Hendrik de intocht van een wandelvierdaagse begeleidt.

Daarnaast zijn we te zien bij het jaarlijkse Aprilconcert in de Eextahal te Scheemda, waar al onze teams zich van hun beste kant laten zien. Van heel jong tot een beetje oud!

Wedstrijden

Behalve uitvoeringen doen we ook veel mee aan wedstrijden. Hiervoor trainen we het hele jaar: we willen natuurlijk elke keer de beste zijn. We hebben dit jaar vier wedstrijddagen. In de agenda kan je zien wanneer deze plaatsvinden. We vinden het altijd leuk als er mensen komen kijken!

Agenda

  • De agenda is momenteel leeg