Malletband Prins Hendrik Scheemda zoekt dirigent(e)

Geplaatst: 13 maart 2024
Categorie├źn: Malletband
Geschreven door: Jan

De malletband van Prins Hendrik is opgericht in 1952 te Scheemda (GR). Prins Hendrik heeft in het verleden grote resultaten geboekt en na een periode met uitdagingen in de bezetting is er nu een nieuwe fase aangebroken.

Wij bieden je…
Een gezellige vereniging die ruimte biedt voor muzikale ontwikkelingen en initiatieven. De band bestaat uit 14 leden. De malletband van Prins Hendrik geeft jaarlijks een voorjaarsconcert met de gehele vereniging en daarnaast verlenen we onze medewerking aan meerdere avond4daagse intochten en tijdens het zomeravondconcert in Scheemda. 
Graag zouden we in de toekomst weer uit willen komen op een concours of festival.
We reperteren op maandagavond van 19:30 tot ongeveer 21:30.
Minimaal 1x per jaar hebben we een studiedag waarbij gezelligheid voorop staat.

Wij zoeken jou!
Jij hebt bij voorkeur een conservatoriumopleiding/ bent nog in opleiding of in het bezit van een bacheloropleiding HaFaBra-directie. 
Je hebt belangstelling en interesse voor het malletband repertoire. Je kan voor zowel concerten als concoursen een muzikaal programma samenstellen, daarbij rekening houdend met de capaciteiten van de huidige bezetting en aansluitend bij de wensen van de band. 
Je weet de repetities op een muzikaal educatieve en prettige manier te leiden. Je hebt een coachende stijl en kan je met verschillende niveaus binnen de band omgaan. 
Daarnaast weet je een goed contact op te bouwen en te onderhouden met de instructeurs van onze andere divisies ( twirl en fanfare )

In aansluiting op het sociale aspect van de band en verenging hetgeen voor ons heel belangrijk is, hopen we in jou iemand te vinden die een klik met onze band heeft, makkelijk aanspreekbaar is, enthousiasme over kan brengen, en actief betrokken wil zijn bij onze jaarplanning van de gehele vereniging.

Interesse?
Wil jij met ons plezier beleven aan het gezamenlijk musiceren en verder ontwikkelen van onze malletband, stuur dan een motivatiebrief en cv voor 31 mei naar secretaris@prinshendrikscheemda.nl.

Wil je graag meer informatie of heb je vragen, stuur ons dan een persoonlijk bericht op Facebook of mail naar bovenstaand mailadres. Dan nemen wij graag contact met je op! 
Een sollicitatiegesprek en proefdirectie maken deel uit van de selectieprocedure.

Benieuwd naar onze vereniging? Kijk op www.prinshendrikscheemda.nl of bezoek onze Facebook en Instagrampagina.

Reacties

Agenda

  • De agenda is momenteel leeg