Jaarlijkse Aprilconcert muziekvereniging Prins Hendrik Scheemda

Geplaatst: 6 maart 2019
Categorie├źn: Orkest, Twirlteams, Pomponteams, Malletband
Geschreven door: Bestuur

Zaterdag 13 april 2019 is het weer zover: het jaarlijkse Aprilconcert van de Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik in de Eextahal te Scheemda. Alle onderdelen van Prins Hendrik komen deze avond bij elkaar om er een gezellige muzikale avond van te maken.

Non-Stop
Het concert heeft een non-stop programma waarin muziek en show elkaar afwisselen. Hierin spelen het orkest en de mallet-percussieband herkenbare muziek. De meiden van het pomponteam laten hun nieuwste show zien en ook de twirlteams, van mini tot senior, halen alles uit de kast om prachtige shows neer te zetten.

Blazersklas
Daarnaast laten de muzikanten van de toekomst van zich horen. De blazersklassen van CBS Annewieke en CBS de Lichtboei zijn tijdens dit concert ook van de partij. 

Informatie
Het concert vindt plaats op 13 april 2019 in de Eextahal, Plantsoenlaan 19 in Scheemda en begint om 19.30 uur. De zaal is een half uur eerder open. Kaarten kosten € 5,- en zijn vanaf 26 maart te verkrijgen bij Vos Mode, Stationsstraat 18 in Scheemda en op 13 april aan de zaal. Kinderen tot 12 jaar mogen voor de helft van de prijs naar binnen!

Reacties

Agenda

  • De agenda is momenteel leeg