Tweets

Sociale media

Jaarlijkse Aprilconcert 21 april aanstaande

Geplaatst: 9 maart 2018
Categorieën: Orkest, Twirlteams, Pomponteams, Percussieband

Scheemda – Zaterdag 21 april 2018 is het weer zover: het jaarlijkse Aprilconcert van de Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik in de Eextahal te Scheemda. Dit jaar staat het concert in het teken van Amerika.

Alle onderdelen van Prins Hendrik komen deze avond bij elkaar om er een gezellige muzikale avond van te maken.

Non-Stop
Het concert heeft een non-stop programma waarin muziek en show elkaar afwisselen. Hierin speelt het orkest herkenbare muziek. De percussieband zorgt voor een verrassend programma waarin ze laten zien en horen welke verrassende dingen je kunt doen met (of zonder) trommelstokken en een trom.

Ons succesvolle pomponteam laat haar show zien en ook de twirlteams, van mini tot senior, halen alles uit de kast om prachtige shows neer te zetten.

Blazersklas
Daarnaast laten de muzikanten van de toekomst van zich horen. De blazersklassen van CBS Annewieke en CBS de Lichtboei zijn tijdens dit concert ook van de partij. 

Informatie
Het aprilconcert 2018 vindt plaats op 21 april 2018 en begint om 19.30 uur. De zaal is een half uur eerder open. Kaarten kosten € 5,- en zijn vanaf 2 april te verkrijgen bij Vos Mode, Stationsstraat 18 in Scheemda en op 21 april aan de zaal. Kinderen tot 12 jaar mogen voor de helft van de prijs naar binnen!

Reacties