Prins Hendrik gaat naar Schiermonnikoog!

Geplaatst: 10 juni 2014
Categorieën: Orkest, Twirlteams, Pomponteams, Malletband
Geschreven door: Marten Nauta

Komende zaterdag gaan we met de hele vereniging naar Schiermonnikoog! Als leuk uitje, maar ook om onszelf te laten zien op het muziek- en zangfestival  wat daar gehouden wordt. Tijdens dit festival komen 52 (!) verenigingen naar het eiland. Tijdens het festival laat elke vereniging van haar beste kant zien. Het korps van Prins Hendrik doet mee, en met het spelen van het nummer Pacific Dreams van Jacob de Haan hopen we een mooie notering te behalen in het eindklassement!

Maar ook de andere onderdelen van de vereniging gaan mee naar Schiermonnikoog. We gaan met ongeveer honderd leden van het orkest, de percussieband en de twirl- en pomponteams over het eiland marcheren, met de muziek die we ook spelen tijdens de avondvierdaagses. Zo laten we onze vereniging zien aan heel Schiermonnikoog en aan veel andere verenigingen uit Nederland!

Natuurlijk bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op Schiermonnikoog. Via http://www.wpd.nl/schiermonnikoog/dienstregeling/ kunt u vaartickets boeken om tijdens het festival aanwezig te zijn op het eiland.

Reacties

Agenda