Tweets

 • 5 okt 19:57:
  Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
  Stem nu direct in de Rabo App of online op https://t.co/uKYPC7Y01s

  Alvast bedankt! https://t.co/TlYy8wpnD6
 • 29 sep 21:39:
  "Muziekrepetities zijn toegestaan tot een maximaal aantal bezoekers van 30 personen in de binnenruimte en een maximaal aantal personen van 40 buiten," aldus @knmo_nl, naar aanleiding van de nieuwe maatregelen. Het orkest repeteert daarom voorlopig in twee verschillende groepen.
 • 20 aug 19:40:
  Het orkest repeteert weer! Natuurlijk volgens protocol, maar het is fijn om voor het eerst sinds 12 maart weer muziek te maken. https://t.co/keG4rRlJwg
 • 13 mrt 18:05:
  RT @onfk: ONFK 2020 afgelast!
  https://t.co/NbYf4EPiwm
  RT = heel fijn
 • 11 jan 16:43:
  Heb je nog geen kaarten voor het Nieuwjaarsconcert vanavond? Kom dan op tijd!

  We zijn ontzettend vereerd en trots dat er zoveel animo is voor het concert vanavond, maar er zijn helaas niet veel kaarten meer te krijgen aan de kassa.

Rasteder Musiktage

Datum: 4 juli 2020
Locatie: Rastede
Onderdelen: Orkest

Drie dagen lang een geweldig programma, met disco, concert, scoringswedstrijden, een groot vuurwerk en diverse attracties op de kermis inspireren niet alleen de muzikanten, maar ook de toeschouwers vinden het leuk om terug te komen naar het Residenzort.

Het jaarlijkse muziekfestival, dat dit jaar van 3 t/m 5 juli plaatsvindt, heeft een lange traditie en is daarom niet alleen ver buiten de landsgrenzen bekend.

Meer dan 3000 muzikanten van over de hele wereld komen elk jaar samen in Rastede om te strijden. De laatste jaren worden ook gasten uit Thailand en Australiƫ verwelkomd.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Agenda

 • De agenda is momenteel leeg