Tweets

 • 5 okt 19:57:
  Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?
  Stem nu direct in de Rabo App of online op https://t.co/uKYPC7Y01s

  Alvast bedankt! https://t.co/TlYy8wpnD6
 • 29 sep 21:39:
  "Muziekrepetities zijn toegestaan tot een maximaal aantal bezoekers van 30 personen in de binnenruimte en een maximaal aantal personen van 40 buiten," aldus @knmo_nl, naar aanleiding van de nieuwe maatregelen. Het orkest repeteert daarom voorlopig in twee verschillende groepen.
 • 20 aug 19:40:
  Het orkest repeteert weer! Natuurlijk volgens protocol, maar het is fijn om voor het eerst sinds 12 maart weer muziek te maken. https://t.co/keG4rRlJwg
 • 13 mrt 18:05:
  RT @onfk: ONFK 2020 afgelast!
  https://t.co/NbYf4EPiwm
  RT = heel fijn
 • 11 jan 16:43:
  Heb je nog geen kaarten voor het Nieuwjaarsconcert vanavond? Kom dan op tijd!

  We zijn ontzettend vereerd en trots dat er zoveel animo is voor het concert vanavond, maar er zijn helaas niet veel kaarten meer te krijgen aan de kassa.

Bevrijdingsconcert i.c.m. De Harmonie

Datum: 5 mei 2020
Aanvang: 19:30
Locatie: De Klinker, Winschoten
Onderdelen: Orkest

PH en CMV De Harmonie uit Winschoten organiseren een bevrijdingsconcert met een groot orkest dat is samengesteld uit beide muziekverenigingen én twee muzikale gasten.

In 2017 hebben beide verenigingen gezamenlijk een groots en feestelijk bevrijdingsconcert gegeven, toen nog op initiatief van en geopend door burgemeester Pieter Smit. Een veel gehoorde vraag was: ‘wanneer weer..?’ De dag 5 mei 2020, wanneer het 75 jaar geleden is dat we zijn bevrijd, wordt op veel locaties grootst gevierd. Dit concert is een prachtige afsluiting van een bijzondere bevrijdingsdag.

De bekende Groninger artiesten Rika Dijkstra en Klaas Spekken zullen deze avond hun medewerking verlenen. Wij hopen u te mogen begroeten bij dit concert, waarmee wij een periode van gedenken afsluiten en de vrijheid vieren. Welkom!

Agenda

 • De agenda is momenteel leeg